Tocanita de soia cu cus-cus

de Corinuta in Mancaruri de post, 2 Oct 2010 | 11022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de soia cuburi
  • 1-2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 6 linguri ulei
  • 200 ml sos de rosii
  • 400 g cus-cus
  • sare, piper macinat
  • verdeata tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de soia cu cus-cus:

Se pun cuburile de soia la inmuiat in apa calduta. Ceapa si usturoiul se toaca, apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei pana se inmoaie. Se adauga soia scursa de apa, pasta de ardei si o cana cu apa calda si se lasa sa fiarba cca. 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-8 minute pana se ingroase sosul.

Intr-o craticioara se pune restul de ulei impreuna cu cus-cusul, se prajeste cateva minute la foc potrivit, pana isi schimba culoarea, invartind mereu. Se adauga apa calda sau supa (cam 600 ml) si se lasa sa fiarba pana absoarbe tot lichidul. Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Corinuta 1

06.10.2010, 10:39

Mersi Medi

USA 1

25.03.2011, 16:27

Superba ideea.....sar-na, am sa incerc si eu!

Corinuta 1

25.03.2011, 20:50

Cu placere! sper sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstăi cu usturoi