Tocanita de vinete si naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 17 Mar 2017 | 4148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 130 g naut (tinut in apa cel putin 12 ore, in frigider)
  • 1/2 vanata mica
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 2-3 lg-te boia
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • ulei
  • 1 lg faina
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete si naut:

Dupa cum am spus, nautul se tine in frigider 12 ore in apa. Se poate pune seara si il gatiti a doua zi.

 Se caleste ceapa (tocata marunt), apoi se adauga apa si naut. Se fierbe 1 ora si jumatate.

Vanata se curata de coaja in dungi, se taie cubulete si se pune peste naut. Se lasa 15 minute, dupa care se adauga sare, boia, dafin, bulion, faina amestecata cu putina apa. Se mai lasa la fiert 15 minute (amestecand din 5 in 5 minute,pentru a nu se lipi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]