Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai

de adasev12 in Vita, 10 Feb 2011 | 5845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • 1 ceapa mica
  • o mana de ciupercute
  • 4 lg bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • putin cimbru
  • sare, piper
  • pastai gata fierte din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai:

Carnea se spala si se portioneaza , se prajeste in ulei incins cat sa prinda putina crusta. se pune apoi peste ea ceapa taiata marunt , se adauga rozmarinul( f putin, fiindca e f  aromat) si o foaie de dafin, se lasa cateva minute sa se inmoaie ceapa,a poi se adauga ciupercutele( de care aveti) , cimbru ; bulionul se dizolva intr-o cana de apa, se adauga sare, piper si se toarna peste carne. se lasa la fiert la foc mic pana se face bine carnita. se maia dauga cate puina zeama de carne sau apa...cred ca ar fi mers sa fi adaugat si un morcov...dar mi-am amintit abia la sfarsit...la sf se adauga patrunjel verde

eu am servit alaturi de pastai verzi gata fierti din conserva( sunt f buni aici...sotului meu ii plac mult...si sunt si ieftini) si cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]