Tocanita din piept de pui cu praz

de Valclaudia in Pui, 15 Sep 2013 | 18512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. praz
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde, busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de pui cu praz:

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta.

Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii.

Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui feliat.

Punem o cana de apa si acoperim tigaia sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Adaugam pasta de rosii, busuiocul uscat si cel verde, amestecam, stingem focul,acoperim vasul pentru 5 minute si servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu mamaliguta si Ceva Fin. Un deliciu!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu aripioare de pui