Tocanita picanta de naut cu ardei copti

de Criss in Mancaruri de post, 30 Aug 2016 | 5722 vizualizari

 

Reteta de azi e tot una simpla si destul de rapida, o reteta de sezon, as zice, o reteta absolut delicioasa, vegetariana sau de post daca vreti, o reteta pe care v-o recomand cu toata caldura, mai ales daca va plac mancarurile fara carne. Eu am mai spus-o, prefer oricand o mancare facuta din legume proaspete in locul unei fripturi.

 

INGREDIENTE

  • -1 conserva de naut Sun Food
  • -3 cepe
  • -3 ardei kapia
  • -3 rosii
  • -usturoi
  • -ardei iute
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel verde
  • -ulei

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de naut cu ardei copti:

Mai intai se coc ardeii si se curata de coaja si seminte. Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei.

Se adauga apoi ardeii taiati fasii si se lasa sa fiarba cateva minute, timp in care se oparesc rosiile si se curata de pielita, apoi se toaca cubulete si se pun peste ardei si ceapa. Se mai lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga ardei iute (eu am pus doar doua rondele, sa fie doar putin picanta tocanita) si nautul scurs.

Se adauga sare, piper, usturoi si se mai lasa 5 minute sa fiarba, apoi se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra. Se serveste cu paine proapsata (tocmai facuta la masina de paine :) ) sau mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de naut cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi condimentati si lipie cu usturoi