Tochitura

de Ana_Maria_P in Mancaruri cu carne, 30 Ian 2013 | 5056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 500 g inimioare + pipotele
  • 3 carnati subtiri afumati
  • 2 cepe
  • 1 morvov
  • 500 g muchiulet de porc( de obicei folosesc pui dar de data asta nu am avut)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem carnita, ficateii si inimioarele+pipotele la fiert in recipiente separate, deoarece supa de la carnita o folosim pentru sos iar la celelalte vom schimba apa de 3 ori.

Dupa ce s-au fiert le taiem in bucati mai mici dupa preferintele fiecaruia, iar ficatul il punem separat deoarece il vom aduga mai tarziu.

Punem carnatii impreuna cu carnita si inimioarele+ pipotele sa se rumeneasca un pic dupa care adugam ceapa si morcovul.

Adaugam supa treptat si lasam sa se inabuseasca bine legumele.

Acum putem pune si ficatul si sucul de rosii, acoperim mancarea cu un capac lasam sa scada, iar la final adugam condimentele preferate dar si multa verdeata.

TIPS-URI

1

Mie imi place sa pun un pic de zahar la mancarurile cu rosii sau suc de rosii sa nu ii dea un gust usor acrisor sosului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne