Tochitura

de gaby_gabytza in Porc, 1 Feb 2013 | 4572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • gusa
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie bucatele si se condimenteaza dupa gust. Le punem la prajit cu putin ulei iar cand carnea incepe sa se prajeasca adaugam pasta de tomate, vinul si 2 catei de usturoi intregi. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca pana se formeaza un sos. La final adaugam gusa si se mai lasa sa se prajeasca putin impreuna. Se serveste cu mamaliguta, branza si oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc