Tochitura

de adry88 in Porc, 28 Apr 2013 | 4384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • carnat de casa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 pahar de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea o spalam,o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici.

Amestecam, punem  sare,piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea.

Se pune intr-o tigaie putin ulei si adaugam carnea,cand incepe sa rumenesca adaugam vinul si lasam sa se prajeasca pana scade,la final adaugam carnatul de casa taiat felii si lasam cca 5 min sa se prajeasca impreuna.

Se serveste cu mamaliguta si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (13)

adry88 1

29.04.2013, 15:35

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 16:35

buuuuun

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:06

Sa te tot tii demancat
Asta da mancare serioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana