Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea

de Bya Ralu in Porc, 16 Feb 2013 | 5764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • ficat de porc
  • 1 cabanos/
  • piept de pui
  • sare,piper,busuioc,boia dulce
  • foi de dafin
  • vin rosu
  • 2 catei de usturoi/ulei de masline
  • Pentru mamaliga: malai,sare
  • 1 ou
  • telemea de vaca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea:

Carnea se taie cubulete, cabanosul il taiem marunt. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si se pune carnea la calit, se lasa cateva minute sa se caleasca bine, se stinge cu vinul rosu, se asezoneaza cu condimente ,pune 1 pahar de apa si lasam la foc mic sa fiarba. Usturoiul se striveste ,se taie marunt si se pune peste carnea aproape facuta, se lasa sosul sa scada adaugam si foile de dafin.

Se prepara mamaliga, oul ochi se aseaza in farfurie. Radem telemeaua deasupra oului

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de ceapa