Tochitura de porc

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 10951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5oog pulpa de porc
  • 1 ardei
  • o ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Speli si usuci carnea,o tai cubulete si o pui sa se caleasca usor intr-o cratita cu fund gros.Cand s-a albit pe toate partile adaugi ardeiul taiat cubulete mici,ceapa tocata fin si le lasi sa se inmoaie putin Apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,usturoiul tocat fin,piperul si cimbrul.Se lasa pe foc pana se fragezeste carnea si sosul scade putin.

Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file