Tochitură Panacris

de Panacris in Porc, 16 Apr 2013 | 4409 vizualizari

 

De la mica întâlneală mi-a rămas gândul la tochitura lui Medi! Zis și făcut!

 

INGREDIENTE

  • ceapă verde 4 fire,
  • fleică de porc cca 600 g,
  • ciuperci champignon cca 350 g,
  • cârnați semiafumați cca 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de floarea soarelui,
  • boia de ardei dulce,
  • vin de masă cca. 350 ml,
  • mărar verde cca. 1/2 legătură,
  • gnochi cca. 500 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură Panacris:

Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă.

Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la amestecul de ceapă și ciuperci. Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu apă și vin, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 45 de minute. Spre sfârșitul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt, gnochii-le fierte și se mai lasă să dea un clocot.

Se servește fierbinte cu salată de sezon. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Gnochii sunt un fel de găluște din cartofi, se găsesc proaspete la raionul cu paste proaspete, numia bune de pus la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc la tuci