Tocinei de cartofi

de Rocsi in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 35438 vizualizari

 

O mancare de post ce se poate manca simpla cu niste mustar sau se pot folosi ca si garnitura la un gratarel sau altele

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi mari
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • marar
  • vegeta
  • piper
  • faina 2-3 linguri sau mai mult ca sa fie legata compozitia
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocinei de cartofi:

Se curata cartofii,se spala bine,se dau pe razatoare cu ochiu mic apoi se storc bine de zeama.

ceapa se curata si se da si ea tot prin razatoarea mica

usturoiul il curatam si se piseaza bine.patrunjelul si mararu se toaca marunt.

cartofii razuiti.ceapa ,usturoiul,verdeata se amesteca toate,se pune vegeta si piper si faina si se amesteca bine toata compozitia.

se pune uleiul la incins intr-o tigaie si incep sa se faca tocineii avand forma unor chiftelute.

acestia se scot pe servetele ca sa se absoarba uleiul din ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor