Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"

de amalia01 in Torturi, 12 Mar 2015 | 7775 vizualizari

 

A fost ziua mea... Motiv pentru care m-am distrat putin in bucatarie. Si asa s-a nascut tortul...

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 3 linguri cacao instant
  • 200 ml apa rece
  • 500 ml frisca
  • 250 ml lapte
  • 200 g crema de branza natur
  • 2 pachete mari de biscuiti Oreo
  • ornamente din pasta de zahar
  • ornamente pentru tort
  • intaritor pentru frisca
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "BUCURIE IN BUCATARIE":

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili.

Prepari solutia de cacao instant.

Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava.

Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de branza si mixezi din nou. Adaugi 6 biscuiti Oreo sfaramati si amesteci usor, cu o lingura de lemn. Asezi crema peste piscoturi.

Prepari crema de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Bati restul de frisca impreuna cu intaritorul si amesteci cu crema.

Asezi crema astfel obtinuta peste crema alba.

Sfaramitezi 8 biscuiti si presari peste crema.

Dai la rece pentru 3 ore.

Sfarami restul de biscuiti.

Cu ajutorul unui cutit cu lama lata si fara varf desprinzi usor crema de pe peretele tavii si ii indepartezi.

Decorezi cu biscuitii si ornamentele, dupa plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]