Tort Cremsnit –ediţie revizuită şi dichisită

de diaconta in Torturi, 1 Apr 2012 | 10804 vizualizari

COMENTARII (78)

Oana 1

01.04.2012, 15:59

La multi ani nepoatei! tare frumos tortuletul si sigur buuuun rau!

angyb 1

01.04.2012, 16:00

ce bunatate

RuxyRux 1

01.04.2012, 17:39

Ce spectacol culinar Dia!!! O explozie de frumusete! Sa-ti traiasca nepotica !!! Nu stiu cum se poate cineva abtine sa nu-i ofere toate aplauzele...la scena deschisa! Te imbratisez cu drag si o duminica placuta iti doresc!

MotanLaOale 1

01.04.2012, 17:56

frumos

iry-gabriela 1

01.04.2012, 18:20

doamne dar arata bestial

Maria68 1

01.04.2012, 18:41

Doamne Dia .......dar ce ne-ai pregatit.....o minunatie!!!!Ne imbolnavesti de atata pofta

mamaieelena 1

01.04.2012, 18:56

ooo dar ce revizie ai bagat si dichisit; chiar grozav a iesit

diaconta 1

01.04.2012, 19:17

Mamaie pai mai capatam experienta si mai indreptam ce ne nemultumeste

diaconta 1

01.04.2012, 19:18

Ruxy ce dor imi era de tine si de cuvintele tale frumoase

diaconta 1

01.04.2012, 19:18

Maria multumesc

diaconta 1

01.04.2012, 19:19

Iri_Love
Angy
Motanel
Oana multumesc

ela 1

01.04.2012, 19:19

iar ne intarati?

Rocsi 1

01.04.2012, 19:20

La multi ani nepoatei tale iar pentru tort nici nu mai are rost sa te felicit ca stii prea bine ca iti ies de nota 20

Sim0na 1

01.04.2012, 19:20

Waw!!! Absolut minunat!!!! La multi ani sarbatoritei!

diaconta 1

01.04.2012, 19:20

Alinutza
Ana Maria te pup fata faina
Dakris
marinicayou
multumesc mult dragii mei

Rocsi 1

01.04.2012, 19:20

Auzi crema iese asa mai tarisoara,adica sa nu curga???

diaconta 1

01.04.2012, 19:21

Ela ce-am mai facut?

diaconta 1

01.04.2012, 19:22

Sim0na multumim
de fapt sarbatorim amandoua nepoatele,doar ca una e la Timisoara si nu pot sa-i fac si ei.doar acum doi ani am avut bucuria sa le sarbatorim impreuna

diaconta 1

01.04.2012, 19:23

Rocsi,fiind tort si pentru ca nu avea margine,de data asta am pus si gelatina ca sa fiu sigura
dar sa stii ca si la celalalt crema a fost foarte ok dupa ce a stat o zi la frigider

diaconta 1

01.04.2012, 19:24

Multumesc Rocsi esti o scumpa

Rocsi 1

01.04.2012, 19:26

Aha...eu tot am facut creme din alea de patiserie,si am gasit retete si in carti,dar nu prea ies tarisoare ,ci mai moi..si as vrea o crema pentru prajituri,dar sa nu aiba unt sau margarina(sau sa aiba putin)dar sa aiba consistenta unei budinci!!!dar daca pun in plus amidon sau faina cred ca e bine multumesc mult

ela 1

01.04.2012, 19:27

ai venit iar sa ne faci pofta

diaconta 1

01.04.2012, 19:30

Rocsi,important este sa nu pui prea mult albus,o va inmuia oricat de tare ar fi fost inainde de a-l adauga.Sau poti sa pui frisca in loc de albus,dar sa fie foarte bine batuta.

diaconta 1

01.04.2012, 19:31

Ela,nu recunosc nimic

Rocsi 1

01.04.2012, 19:34

nu pun eu albusuri in crema de genul asta..

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]