Tort cu capsuni si kiwi

de ralu_ca in Torturi, 20 Apr 2014 | 12523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 g branza dulce vaci
  • 8 linguri zahar pudra
  • 50 g unt
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 500 g capsuni
  • 1 plic crema prajituri vanilie
  • 400 ml lapte dulce
  • 1 plic gelatina pt tort
  • decor: capsuni si kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni si kiwi:

Am mixat capsunile cu 3 linguri zahar pudra si obtinem o compozitie fina, apoi punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot pe care l-am asezat intr-o forma de tort detasabila. Intr-un bol am mixat branza de vaci cu untul moale pana devine pufoasa, adaug restul de sos de capsuni esenta de vanilie. Pe marginea formei am pus felii de capsuni.  Asezam al doilea rand de piscoturi, deasupra crema de vanilie preparata dupa instructiuni, apoi ornam cu felii de capsuni si kiwi. Preparam si gelatina si o turnam peste tort. Lasam la rece cateva ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]