Tort cu crema de gris

de rena in Torturi, 22 Ian 2014 | 6144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina
  • 1 litru de lapte
  • 1 pahar cu zahar pudra 200 gr.
  • 3 galbenusuri
  • 1 pahar de gris
  • o conserva de piersici 900 gr.
  • 2 linguri de gelatina 20 gr.
  • piscoturi de sampanie
  • o lingura de cacao
  • 2 kiwi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de gris:

Punem laptele la fiert in oala cu grisul si amestecam intr-una pana se ingroasa apoi il lasam sa se raceasca.

Batem margarina cu zaharul pudra adaugand, unul cate unul, galbenusurile.

Adaugam cate o lingura din grisul cu lapte si batem intr-una pina se termina compozitia de gris.

Impartim compozitia in doua si in una din ele punem cacao, amestecam bine.

Deschidem conserva de piersici, luam un pic din sirop si punem  gelatina sa se umfle 5 min.

Strecuram piersicile si le mixam bine sa facem un piure.

Dupa ce s-a umflat gelatina, o incalzim  putin, o diluam si o lasam sa se raceasca.O adaugam in piureul de piersici.

Pe o tava asezam biscoturile inmuiate putin in siropul de la piersici, adaugam prima compozitie cu cacao, nivelam,apoi a doua, cea alba, si la sfarsit piureul de piersici.

Bagam la rece aproximativ 2-3 ore.

Dupa ce s-a racit il ornam cu kiwi taiate felii sau cu ce fructe ne place.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
tort aniversar 1 an bucataras