Tort cu crema de iaurt si frisca

de Teo in Torturi, 15 Mar 2013 | 11019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza Fagaras
  • 250 g zahar pudra
  • 500 ml frisca lichida
  • 400 g iaurt cu visine
  • 3 plicuri gelatina
  • 2 rulade cu crema de cacao
  • 300 g piscoturi
  • 1 borcan compot de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si frisca:

Asezam piscoturile in tava de cozonac cu folie. Taiem din fiecare piscot pana la inaltimea tavii.Dizolvam gelatina cu zeama de compot. Branza dulce o amestecam cu zaharul, vanilia, iaurtul, gelatina si frisca batuta.

Asezam 1/2 din crema in forme, iar la jumatate am adaugat felii de rulada, peste care am adaugat restul de crema.

Peste crema am asezat piscoturi si am dat formele la rece. Deoarece nu mi-au ajuns piscoturile si pt a doua forma am tapetat forma cu felii de rulada.

A doua zi, cand am rasturnat formele am ornat cu 2 pliculete de gelatina rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Floare