Tort cu frisca si dulceata de visine

de Michelle in Torturi, 18 Dec 2009 | 8979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • Crema:
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 1 l frisca lichida
  • Sirop
  • 2 cani apa,
  • 10 lg zahar
  • rom
  • coloranti pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si dulceata de visine:

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.

Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.

Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.

Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.

Se taie blatul in 3.

Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.

Se tapeteaza tortul cu frisca si se descoreaza dupa gust!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Oana 1

12.03.2010, 18:58

Vai!! ce frumos eeeFelicitari, arata superb!!

elena1988 1

02.02.2011, 16:44

adasev12 1

02.02.2011, 17:01

F FRUMOS

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]