Tort cu frisca si dulceata de visine

de Michelle in Torturi, 18 Dec 2009 | 8935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • Crema:
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 1 l frisca lichida
  • Sirop
  • 2 cani apa,
  • 10 lg zahar
  • rom
  • coloranti pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si dulceata de visine:

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.

Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.

Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.

Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.

Se taie blatul in 3.

Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.

Se tapeteaza tortul cu frisca si se descoreaza dupa gust!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]