Tort cu frisca si piscoturi

de Alexandra Elena in Torturi, 24 Iun 2013 | 10428 vizualizari

 

Pentru ca era prea cald ca sa pornesc cuptorul si eram in criza de timp am facut ceva simplu, pe cat de simplu pe atat de bun!:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 400 ml frisca lichida
  • 300 ml apa
  • zahar
  • senta de rom
  • fructe de sezon(cirese, visine, caise, piersici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si piscoturi:

Punem apa la fiert, adaugam zahar( dupa gust) si lasam pe foc sa dea cateva clocote, la final adaugam esenta.

Pregatim frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Punem intr-o tava un rand de piscoturi, le insiropam bine, peste ele punem frisca si deasupra fructe, mai punem un strat de piscoturi, iar un strat de frisca si fructe, ultimul strat va fi de piscoturi. Se poate orna cu frisca si fructe.

Se tine la frigider, minim 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Cupola cu capsuni si zmeura