Tort cu frisca si piscoturi

de Alexandra Elena in Torturi, 24 Iun 2013 | 10937 vizualizari

 

Pentru ca era prea cald ca sa pornesc cuptorul si eram in criza de timp am facut ceva simplu, pe cat de simplu pe atat de bun!:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 400 ml frisca lichida
  • 300 ml apa
  • zahar
  • senta de rom
  • fructe de sezon(cirese, visine, caise, piersici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si piscoturi:

Punem apa la fiert, adaugam zahar( dupa gust) si lasam pe foc sa dea cateva clocote, la final adaugam esenta.

Pregatim frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Punem intr-o tava un rand de piscoturi, le insiropam bine, peste ele punem frisca si deasupra fructe, mai punem un strat de piscoturi, iar un strat de frisca si fructe, ultimul strat va fi de piscoturi. Se poate orna cu frisca si fructe.

Se tine la frigider, minim 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

24.06.2013, 20:29

Si eu ma abonez la o portie

Alexandra Elena 1

24.06.2013, 23:16

multumesc e foarte rapid
Rocsi, serveste

- Andreea - 1

25.06.2013, 09:02

... O idee super!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]