Tort cu nutella

de raluka93 in Torturi, 9 Apr 2013 | 5812 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 7 oua
  • 250 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • 1 lamaie

Sirop

  • 100g zahar
  • 250 ml apa
  • 1 esenta de rom

Crema

  • 1 borcan 750 g nutella
  • 1 pachet de unt(pt prajituri)

Ornat 500 g frisca lichida Hulala

Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nutella:

Blat

Se separa albusurile de galbenusuri,se bat albusurile spuma tare cu 250 g zahar.Se bat galbenusurile cu 3 linguri de ulei,se adauga esenta de rom cu zaharul vanilat si se dizolva praful de copt in zeama de lamaie.Se adauga faina si se amesteca pana devine cremoasa ca o smantana.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia si se lasa la cuptor 30 de min.(se face proba cu scobitoarea),dupa ce ati scos blatul din cuptor il lasam la racit,se taie in 3 si se insiropeaza.

Crema

Se  pune nutella intr-un castron si se adauga untul si se mesteca bine pana se topeste.Dupa ce ati insiropat prima felie se adauga crema si se pune felia urmatoare si tot asa.Puteti pune crema si deasupra pe ultima felie.

Ornat

Se pune frisca lichida intr-un castron si mestecati cu mixerul pana se intareste,se orneaza tortul.

Eu am pus si cateva cirese din compot deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nutella