Tort de branza

de Anett in Torturi, 29 Sep 2014 | 5955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr branza
  • 400 ml frisca lichida
  • 180 gr zahar
  • 3 ou
  • 3 linguri faina
  • zeama de lamaie, zeama de portocale, pastai de vanilie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza:

In bolul mixerului punem oule si zaharul, amestecam bine. Apoi adaugam treptat branza, faina si frisca batuta. Se poate adauga si zeama de lamaie sau de portocale, eu am folosit un pastai de vanilie.

Amestecul se toarna intr-o tava cu hartie de copt sau intr-un vas yena si se coace timp de 30 de minute. Cand incepe sa se rumeneasca este gata.

Se lasa putin sa se raceasca, si la temperatura camerei servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de branza, la rece