Tort de branza

de Anett in Torturi, 29 Sep 2014 | 6408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr branza
  • 400 ml frisca lichida
  • 180 gr zahar
  • 3 ou
  • 3 linguri faina
  • zeama de lamaie, zeama de portocale, pastai de vanilie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza:

In bolul mixerului punem oule si zaharul, amestecam bine. Apoi adaugam treptat branza, faina si frisca batuta. Se poate adauga si zeama de lamaie sau de portocale, eu am folosit un pastai de vanilie.

Amestecul se toarna intr-o tava cu hartie de copt sau intr-un vas yena si se coace timp de 30 de minute. Cand incepe sa se rumeneasca este gata.

Se lasa putin sa se raceasca, si la temperatura camerei servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]