BLAT: Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare si treptat adaugam cele 12 ling de ulei , obtinem o compozitie cremoasa in care mai adaugam 4 ling de cacao. Separat intr-un bol albusurile sunt batute spuma cu zaharul . Amestecam cele doua compoziti impreuna cu cele 12 linguri de faina.
Intr-o tava tapetata cu hartie pt copt adaugam compozitia si o introducem la cuptor pt 35 minute.
CREMA: Intr-o cratita adaugam cele 3 oua , esenta de rom,zaharul ,amidonul si cacao le amestecam bine , apoi adaugam laptele punem la foc mic si amestecam continuu pana obtinem o consistenta omogena , lasam crema obtinuta la racit dupa care adaugam margarina si marscapone
SIROP: Intr-o cratita la foc mic punem apa , zaharul si zeama de la o lamaie
GLAZURA: Topim la baine-marine 500 gr ciocolata