Tort de gris cu lapte de soia

de Dea_Dea in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 6034 vizualizari

 

Un desert delicios pentru zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte de soia
  • 5 linguri zahar
  • 10 linguri gris
  • esenta de rom
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 lingura cacao
  • 1 borcan dulceata

Glazura

  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingura cacao.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de gris cu lapte de soia:

Laptele se pune la fiert cu zaharul si esenta de rom. Cand da in clocot se pune grisul in ploaie , mestecand continuu pana se ingroasa.

Se imparte compozitia in doua, in una se pune nuca de cocos iar in cealalta cacaua.

Intr-un vas rotund se pune un rand de gris cu cocos, se unge cu dulceata, se pune gris cu cacao, se unde cu dulceata si tot asa pana se termina.

Glazura: apa cu zaharul si uleiul se pun la clocotit , apoi se adauga cacaoa si se omogenizeaza bine si se pune peste tort.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de gris cu lapte de soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

28.03.2013, 14:31

Da este bun si usor de facut

Bucataras Monica 1

28.03.2013, 15:52

arata bine si cred ca este si bun

Rocsi 1

28.03.2013, 20:34

Imi place ca e tort usor si nu unul super cremos si friscos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de post - La multi ani, florilor!