Tort de morcovi cu crema de urda (10-12 persoane)

de bubulina44 in Torturi, 14 Mar 2012 | 6079 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

14.03.2012, 19:17

bine ai venit!!

mamaieelena 1

14.03.2012, 19:19

excelent imi place

ionela2682 1

14.03.2012, 19:25

Bine ai venit!!inmteresanta reteta ne ai adus!!!

Lau 1

14.03.2012, 19:26

bun venit

MotanLaOale 1

14.03.2012, 19:27

interesant

oana_pisicutza16 1

14.03.2012, 19:30

foarte interesanta reteta si bine ai venit

kukibella 1

14.03.2012, 19:41

Ubulika 1

14.03.2012, 19:53

interesting

iry-gabriela 1

14.03.2012, 20:08

imi place combinatia

Ina 1

14.03.2012, 20:13

interesant

Aurelia 07_07 1

14.03.2012, 20:38

Este o bunatate

ianculubita 1

14.03.2012, 22:12

Nu am incercat dar trebuie sa fie bun

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:18

arata tare bine,trebuie sa fie si tare bun

bubulina44 1

15.03.2012, 09:07

Multumesc pentru mesaje! E neasteptat de bun! Merita incercat! Cum spuneam, daca nu spuneti ca e cu morcovi putini isi dau seama. Iar nucsoara si scortisoara fac minuni cu gustul

bubulina44 1

15.03.2012, 09:10

Bun gasit tuturor, acum am vazut numai cate urari de bun venit si aprecieri! Va multumesc inca o data!

Spor la bucatarit!

MIUTA 1

15.03.2012, 11:42

Cred ca e delicios

deyutzky 1

16.03.2012, 00:28

Bun veniiiittt!! frumos tortuletul

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:47

Ce bun

bubulina44 1

13.06.2012, 09:22

Multumesc, ma bucur ca va place, l-am mai facut de vreo 2 ori si chiar e un deliciu

Panacris 1

20.04.2015, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel 400