Tort "Delaco" la ghiveci

de amalia01 in Torturi, 30 Aug 2013 | 6432 vizualizari

 

Mi-a venit aceasta idée, cand ma intrebam ce surpriza sa ii fac prietenei mele, care mi-a spus sa nu ii cumpar flori de ziua ei.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g biscuiti simpli 
  • 3 pachete biscuiti oreo 
  • 3 lg cacao instant 
  • 100 ml apa calda
  • Crema: 
  • 2 cutii “Ceva fin pufos cu smantana” 
  • 1 plic crema de ciocolata la rece 
  • 300 ml lapte rece 
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Delaco" la ghiveci:

Blat:

Biscuitii se inmoaie in solutia de cacao.(cacao amestecata cu apa)

Biscuitii oreo se sfarmana in robot.

Crema:

Bati frisca si o amesteci cu branza.

Prepari crema la rece cu laptele.

Omogenizezi cele 2 crème, cu mixerul.

MONTARE:

Iei un ghiveci curat sau o jardinièra de dimensiuni potrivite, noua, o speli si o stergi , apoi o tapetezi cu folie de aluminiu;

Asezi un strat biscuiti inmuiati.

Asezi un strat de crema.

Continui pana cand epuizezi ingredientele,avand grija se inchei cu crema.

Deaspura asezi stratul de biscuiti oreo sfaramati.

Asezi niste flori dragute si gata !

Cand vrei sa il servesti,il rastorni pe un platou si il portionezi...sau mananci cu lingurita,direct din ghiveci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Delaco" la ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

laura_n 1

01.09.2013, 17:27

bestiala ideea, felicitari

Veronica22 1

11.02.2014, 11:14

Si eu de mult vreau sa fac un tort "Ghiveci" dar daca il scoteai de acolo si-l decorai pe margine chiar si cu frisca colorata imitand ghiveciul ne doborai de tot!Arta foarte bine!felicitari!

claudiaO 1

11.02.2014, 11:33

foarte tare ideea si arata bestial

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]