Tort din ciocolata alba cu capsuni

de cristina1985 in Torturi, 23 Noi 2014 | 5488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 400 g biscuiti cu cacao
  • 200 g unt
  • Crema:
  • 250 g frisca
  • 500 g ciocolata alba
  • 250 g mascarpone
  • Ornat:
  • 1 kg capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din ciocolata alba cu capsuni:

Blatul: biscuitii se macina ( eu i-am dat pe masina de nuca),se amesteca cu untul topit si se  aseaza intr-o oala tapetata cu hartie de copt . Diametrul oalei sa fie de 23 cm. Se tine la cuptor 20 minute foc mic.

Crema: se pune frisca intr-o oala pe foc si se adauga ciocolata alba.Cand ciocolata s-a topit si s-a racit ,se adauga mascarpone.

Cand blatul s-a racit se pune crema si se tine la frigider cel putin 12 ore. Apoi se orneaza cu capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate orna si cu zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din ciocolata alba cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]