Tort dragalas

de cccris in Torturi, 8 Feb 2010 | 5226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pandispan
  • mousse de ciocolata
  • pasta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort dragalas:

Pe un blat de pandispan se aseaza un strat de mousse de ciocolata (click AICI pentru reteta), alt blat de pandispan si se decoreaza cu pasta de zahar.

TIPS-URI

1

nu va apucati daca nu aveti multa rabdare si mult timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort dragalas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]