Tort Hallowen

de Lau in Dulciuri, 19 Oct 2013 | 3792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 5 oua
  • 5 linguri apa rece(de la frigider)
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 250 g ricotta
  • 200 ml suc de struguri
  • 300 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • struguri
  • Decor
  • pasta de zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hallowen:

BLAT-Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea care nu curge.

Adaugam galbenusurile si apa,amestecam usor cu o paleta,adaugam faina cernuta si amestecam pana se incorporeaza.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca dupa care il vom taia in 3 felii.

Crema-intr-un vas adaugam ricotta si o mixam pana devine ca o crema,adaugam frisca(care am mixat-o inainte) si omogenizam,adaugam treptat sucul de struguri,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,amestecam pana se omogenizeaza.

Asezam prima foaie o insiropam-intindem crema-struguri-a 2 foaie-insiropam-crema-struguri-a 3 foaie o insiropam si o ungem cu un strat subtire de crema.

Decoram cu pasta de zahar 

Multumesc Patricia pentru reteta de la blat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hallowen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort trenulet