Blat-se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si mixam pana ce se topeste zaharul,adaugam galbenusurile pe rand mixand bine dupa fiecare,
Amestecam faina cu praful de copt,nuca macinata,cafeaua si adaugam peste spuma de albusuri,amestecam cu o paleta cu miscari unsoare,
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca dupa care il taiem in 2.
Crema de ciocolata-intr-o cratita adaugam untul,100 ml frisca,ciocolata rupta bucatele si punem pe foc mic pana ce se topeste ciocolata.
Luam de pe foc si lasam sa se raceasca bine dupa care o mixam pana isi dubleaza volumul,adaugam restul de frisca mixata si amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza,
Crema de mascarpone-galbenusurile le mixam cu zaharul,adaugam amidonul si cateva linguri de lapte,amestecam bine,
Intr-o cratita punem laptele la fiert si cand da in clocot adaugam amestecul de amidon,amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca,adaugam esenta si omogenizam.
Lasam sa se raceasca dupa care adaugam mascarponele care lam mixat inainte,
Ansamblare-asezam prima foaiede blat pe un platou,o insiropam, adaugam gogosile care le-am umplut cu crema de ciocolata,crema de mascarpone deasupra,adaugam a 2 foiae de blat,insiropam,adaugam un strat de crema de ciocolata,pe margini am uns cu crema de mascarpone
Dam la frigider cateva ore dupa care decoram cu gogosele de profiterol umplute si pudram cu zahar pudra.