Tortellini con prosciutto crudo

de pity19 in Tortellini, 19 Mar 2014 | 6934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tortellini con prosciutto crudo ,
  • carne de pui fara os
  • cascaval ,
  • smantana,
  • o bucata carnat de casa afumat
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini con prosciutto crudo:

Se pun la fiert tortellini conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp fierbem cateva bucati de carne de pui, lasam 5 minute, dupa care punem putin ulei de masline intr-o tigaie si punem carnea. Lasam la prajit 10 minute, adaugam tortellini, smantana, sare, piper si amestecam bine. La sfarsit adaugam cascaval ras peste aceasta combinatie. Punem carnatul taiat bucatele mici la prajit fara ulei (lasa carnatul destul) . Dupa ce s-a prajit punem langa combinatia de mai sus si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini con prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana