Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale

de Bya Ralu in Tortellini, 29 Feb 2012 | 6779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tortellini cu carne
  • 4 rosii mai moi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de bulion
  • peperoncino
  • foi de dafin
  • portocala
  • parmezan
  • vin rosu
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale:

Rosiile se dau pe razatoarea mica,se pun foile de dafin,busuioc,cumbru,usturoi praf,piper si peperoncino.Usuroiul se striveste si se pune intreg.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline.Se adauga sucul de rosii cu usturoiul pe foc dupa care se adauga si ceapa calita,se lasa 20 minute la foc si se adauga vinul rosu,cateva felii de portocala taiate marunt,si 2 linguri de bulion se mai lasa pana ceapa e fiarta.Se pun tortellini la facut la foc mic,se adauga un praf de sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga peste sosul facut.Deasupra se presara parmezan si se poate servi.

TIPS-URI

1

merg de minune cu un pahar de prosecco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de iaurt si sunca