Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

de Miha in Tortellini, 1 Mai 2010 | 24304 vizualizari

COMENTARII (10)

Roxana 1

01.05.2010, 11:59

ce bine aratatot timpul mam intrebat cu ce sor manca tortelinele alea. nam facut niciodata, iar pe pachet scrie ca se fierb si se servesc calde acum sigur o sa incerc

mena29 1

01.05.2010, 15:30

Miha te vad slabuta,cum reusesti la cate bunatati prepari? Felicitari inca o data si din nou cinci furculite

Miha 1

01.05.2010, 18:49

Roxana, daca vrei poti sa le mananci si fara nimic. Stropite doar cu putin ulei de masline si presarate cu cascaval ras sau parmezan. Eu profit de faptul ca piticilor le plac pastele si mai bag pe langa si 1-2 legume care in mod normal nu le-ar manca.

Miha 1

01.05.2010, 18:51

Mena, multumesc mult. Mi s-a pus foarte des intrebarea asta...iar raspunsul a ramas suspendat undeva in eter. Habar n-am. N-am nici o explicatie.

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:20

ce bine arata mie mi s-a pus ,,pata ''pe maslina cu ce sunt umplute ?

Miha 1

01.05.2010, 23:40

Nu sunt umplute cu nimic, doar cu sos de rosii.

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:57

eu vedeam ardei si migdale cred ca de foame imi plac mult maslinele umplute cu migdale

ela 1

03.05.2010, 00:08

si pe astea le-am ratat,dar ieri am mancat pe la alte mese,in familie

Miha 1

03.05.2010, 00:25

Offf...flamanda mai esti.

Cris2711 1

30.01.2011, 19:44

ce am gasit eu aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval