Tortellini si gnocchi cu sos alb

de mihaelar63 in Tortellini, 13 Noi 2013 | 10742 vizualizari

 

Parca o cutiuta cu 250 gr tortellini era prea putina la 3 oameni si pentru ca nu aveam alta la indemana am mai pus si o cutie cu gnocchi. Sosul mi-a iesit foarte bun, asemanator cu ce servisem intr-un local italian in Cluj. Cine ma cunoaste stie ca periodic am un condiment de care sunt "indragostita" si-l testez in diverse preparate. Condimentul, de fapt amestecul zilei este "oglio e alio" format din patrunjel, usturoi si fulgi de chilli.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu carne
  • 250 gnocchi
  • 400 gr sunca
  • 200 gr smantana
  • 200 gr cascaval razuit
  • 50 ml ulei masline
  • 5 catei usturoi tocati
  • 1 lingurita oglio e alio
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini si gnocchi cu sos alb:

Fierbeti in apa si sare pastele respectand timpul de fierbere indicat pe cutie.

Scurgeti pastele, pastrand putin lichid (100 ml)

Prajiti intr-o tigaie wok incapatoare sunca taiata cuburi, usturoiul tocat.

Adaugati pastele si smantana amestecand usor.

Seviti preparatul asezonat cu patrunjel verde, presarat cu "oglio e alio" si cascaval razuit .

TIPS-URI

1

Pastrati putina apa de la fiertul pastelor . Aceasta va da consistenta sosului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini si gnocchi cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu legume