Tortilla cu peste afumat si samburi de rodie

de Bucataras Diana in Peste, 28 Ian 2017 | 2828 vizualizari

 



In ultimul timp, nu stiu ce sa mai gatesc ca sa manance si piticul meu. Aseara am inventat “chestia” aceasta si spre bucuria mea a mancat... Se face rapid, fara foc si este buna. Ce ne mai putem dori de la o cina preparata cand vi obosit/a de la serviciu? :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 macrou afumat (acasa)
  • 60 g somon afumat
  • 1/4 rodie
  • 1/2 fir praz
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura ketchup cu mere
  • 2 foi de tortilla.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu peste afumat si samburi de rodie:

Mai intai, scoatem samburii rodiei si ii punem la scurs, apoi tocam macroul cubulete, somonul fasii si prazul rondele. Spalam frunzele de salata si le scuturam de apa. Incalzim cateva secunde, circa 20, foaia de tortilla si ne apucam de montat. Peste foaia de tortilla, asezam cateva frunze de salata, apoi intindem maioneza si presaram bucatele de macrou si fasii de somon. Adaugam rondele de praz si samburi de rodie. Rulam foaia de tortilla si servim. Pentru pitic, in loc de maioneza, am pus ketchup. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu peste afumat si samburi de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.