"Tortul" barbatilor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 30474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 g faina,
  • drojdie,
  • 2 linguri cu smintina,
  • sare ,
  • 2 galbenusuri,
  • 50 g cascaval ras,
  • 50 g margarina
  • 1 cana cu lapte caldut.
  • Pentru crema:
  • 250 g unt,
  • 300 g crema de brinza,
  • 1 galbenus,
  • 1 lingura maioneza,
  • 2 linguri coniac,
  • 1 legatura ceapa verde, taiata foarte marunt,
  • 50 g masline verzi, taiate,
  • 80 g salam taiat cubulete,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tortul" barbatilor:

Aluatul se framinta si se lasa la dospit 30 min , dupa care se imparte in doua si se coace, preferabil , in forma rotunda.

Se face crema : se amesteca toate, mai putin salamul, dupa care, crema se imparte in doua.Intr-una se pune salam si se pune intre cele doua foi racite , cu cealalta se acopera tortul. Marginile tortului se orneaza cu cozile de ceapa si patrunjel verde, taiat marunt. Deasupra se garniseste cu ou fiert, castravei, ridichi, masline

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tortul" barbatilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane