Traistute cu salam sal-crud si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2012 | 3644 vizualizari

 

In timp ce gateam, Maricica, se uita cu jind la mine, ca ea nu face nimic. Brusc mi/a venit o idee si i/am dat de lucru:D

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 600 g.,
  • apa calduta 300 ml.,
  • sare iodata 1 lingura,
  • zahar tos 2 linguri,
  • drojdie uscata 2 linguri,
  • margarina topita 100 g.,
  • salam sal-crud
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns
  • seminte de in
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu salam sal-crud si cascaval:

Din apa, faina, sare, zahar, margarina si drojide am pregatit un aluat dospit (de fapt Maricica, masina de framantat paine, la pregatit, eu doar am alimenatat-o cu ingredientele necesare, am programat-o si am apasat pe buton:D). Dupa ce s-a framantat si dospit aluatul (90 de minute), l/am intins, l-am taiat in patratele. In mijlocul fiecarui patratel am pus o bucatica de salam si una de cascaval. Am adunat marginile patratului ca si o bocceluta si l/e am aezat in tava tapetata cu foaie de pergament. Am uns traistutele cu ou batut, am presarat putina sare si seminte de in. Tava cu traistute, se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 20 de minute la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu salam sal-crud si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]