Trandafirasi

de Laly in Dulciuri, 4 Dec 2010 | 3978 vizualizari

 

Pentru ca nepotica mea este tare incantata de forma primita de la Bucataras,am hotarat s-o si incercam.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml compot de prune (zeama)
  • 2 plicuri tort jelle rosu
  • 3 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirasi:

Se amesteca intr-o craticioara zaharul cu tort jeleul.Se adauga zeama de la compot si se omogenizeaza bine.

Se pune pe foc si cand a devenit fluida se pune cu lingura in forme.Eu am pus si intr-o forma de bomboane (asa a fost cererea).

Se lasa la racit,apoi se pot scoate din forma.Sunt nemaipomenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort sah cu bomboane M&M si mouse de jeleu