Trandafirasi

de Laly in Dulciuri, 4 Dec 2010 | 4290 vizualizari

 

Pentru ca nepotica mea este tare incantata de forma primita de la Bucataras,am hotarat s-o si incercam.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml compot de prune (zeama)
  • 2 plicuri tort jelle rosu
  • 3 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirasi:

Se amesteca intr-o craticioara zaharul cu tort jeleul.Se adauga zeama de la compot si se omogenizeaza bine.

Se pune pe foc si cand a devenit fluida se pune cu lingura in forme.Eu am pus si intr-o forma de bomboane (asa a fost cererea).

Se lasa la racit,apoi se pot scoate din forma.Sunt nemaipomenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Savarine