Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 5133 vizualizari

 

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 gr. braza cremoasa din lapte de capra de la Delaco
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat.

L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.

Aluatul l-am taiat in forma de patrat

Intr-un castonel am batut oul cu putina  sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.

Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.

In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bunica 1

23.05.2013, 22:43

Vino cu berea

La Ancuta 1

24.05.2013, 11:45

foietaj si branza de capra... nimic nu poate fi mai bun

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete calite cu rosii