Tuica fiarta

de corina241 in Cocktail, 18 Dec 2010 | 6669 vizualizari

 

La noi in oltenia se obisnuieste la taiatul porcului sa ne ''dregem'' cu o tuica fiarta....va invit si pe voi!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml tuica de prune
  • 1 si 1/2 de zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuica fiarta:

Pregatim un ibric in care punem tuica,zaharul si boabele de piper.

Lasam cateva minute pana la punctul de fierbere,apoi servim in cescute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuica fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata