Turtite din dovlecel

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2014 | 4290 vizualizari

 

Ideale langa un sos de iaurt cu castraveti sau cu usturoi si bineinteles o salata de rosii .

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mai mici (sua unul mai mare
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • 1/4 ceapa media
  • marar verde
  • 1 ou
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite din dovlecel:

Razuim dovlecelul pe razatoarea mare si punem sare. Lasam sa stea cel putin o ora. Apoi stoarcem bine dovlecelul de apa lasata si amestecam cu piper, praf de usturoi, ceapa razuita, 1 ou mare (sau 2 mici) , marar verde tocat si pesmet cat cuprinde, sa se poata modela .

Punem intr-o tigaie ulei la incins si formam turtite in pala. Le prajim cu grija pe ambele parti sa nu se desfaca  si le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim cu sos de iaurt cu castraveti sau cu usturoi si o salata de rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun traditional de sezon