Un deliciu de post..

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Dec 2011 | 13900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • coaja de la o portocala
  • coaja de la o lamaie
  • 50 gr nuca cocos
  • 160 gr nuca macinata mai mare
  • 150 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 90 ml ulei
  • esenta de migdale
  • 300 gr faina
  • 350 ml lapte de soia
  • 5-6 lg dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un deliciu de post..:

Dam drumul la cuptor la 180ºC.

Se curata marul si se razuie pe razatoarea mica,se adauga coaja rasa de la portocala si lamaie se adauga nuca macinata,nuca de cocos,zaharul,praful de copt,esenta de migdale si faina,se amesteca cu o lingura,apoi adaugam uleiul si laptele si mixam cca 5 minute.Se tapeteaza o tava (36 X 25 cm)  hartie pentru copt se toarna aluatul apoi se orneaza cu dulceata de capsuni si se da la cuptor 35 min.

NU DESCHIDETI CUPTORUL 30 MIN.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Un deliciu de post.." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de cartofi si umplutura de gem