Un pepenas nazdravan

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 4017 vizualizari

 

Imi place pepenele galben ala zemos nu malaiet.Iar cand e sezonul lor,musai sa-i combin cu niste inghetata si frisculita.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pepeni galbeni
  • 500 g inghetata de vanilie
  • 250 ml smantana pt.frisca
  • pepite de ciocolata
  • toping de zmeura ( capsuni)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un pepenas nazdravan:

Se taie pepenele in doua,se scobeste de seminte,se scurge de zeama care si-o lasa.Se umple cu inghetata,se orneaza cu frisca,pepite de ciocolata si toping de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un pepenas nazdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]