Unt aromat

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 4 catei de usturoi
  • 1 fir de praz (doar frunzele)
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt aromat:

Frunzele de praz taiate le punem ntr-un mojar impreuna cu usturoiul si rozmarinul si le pisam pana devin pasta. Pentru ca nu am mojar am apelat la mixerul vertical :). Adaugam apoi sare si piper dupa gust. Untul moale il mixam pana devine spuma. Amestecam apoi untul cu pasta si omogenizam.

Si asa simplu a rezultat un unt foarte gustos si aromat. Se poate folosi la fripturi, cartofi sau simplu pe paine.

Sursa.  Multumesc Miha

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt aromat" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza sarata