Va invit la gratar!!!!!

de aziz in Mancaruri cu carne, 9 Mai 2012 | 3229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnita de vitel ,pui,oaie.
  • musai condimente (paprica dulce marocana,piper,sare ,pudra de usturoi,pudra barbecuie ..las lista deschisa mai puneti mai luati......)
  • ceapa si rosii
  • dovlecei
  • felii cartofi feliati(astia pleaca primii....:)))
  • ceva humus cremos sa alunece carnea :))
  • o salata ,doua,sapte ,noua......dupa chef
  • sos piscacios
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Va invit la gratar!!!!!:

Condimentam carnitele ,punem in folie si lasam la frigider peste noapte sau cateva ore........Incingem gratarul adunam familia langa si papam direct de la sursa uitam de farfurii simandicoase ,furculision ,lingurision si alete unelte si folosim destele spalate ghisor cu apa si sapun...:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Va invit la gratar!!!!!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura tiganeasca de porc- la gratar