Varza calita

de liana_geicu in Porc, 15 Noi 2009 | 9252 vizualizari

 

una din preferatele mele....

 

INGREDIENTE

  • 3 verze de marime medie
  • 2 cepe
  • coasta afumata 1 kg
  • bulion, sare, piper,
  • cimbru, foi de dafin, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Coasta afumata se da in cateva clocote

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare ca sa se inmoaie. Se toaca ceapa si se caleste impreuna cu bulionul. Se adauga varza si bucatile de coasta si condimentam cu piper, cimbru si foi de dafin. Adaugam si o cana de apa si mestecam din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Lasam varza sa fiarba bine la foc mediu, iar la sfarsit se adauga marar proaspat.

Se serveste cu mamaliguta si cu un ardei bulgaresc murat! Mmmm, o nebunie!

 

 

TIPS-URI

1

Daca nu va place varza dulce, puteti adauga in farfurie zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

claudia87 1

19.05.2010, 01:06

buna liana varza ta arata foarte bine deabea astept sa o pun in aplicare .nu am mai facut varza pana acum sunt la inceput de drum dar sper ca va iesi ca a ta ms mult de reteta si felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 06:25

arata tare bine

liana_geicu 1

09.06.2010, 00:20

Claudia, eu zic ca varza nu este greu de facut! Alte retete sunt mai complicate, gen torturi si prajituri foarte pretentioasa.....Succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
sarmalute la vas roman