Deci  vreau  sa va spun  ca nici  nu  ma gandeam sa pun  aceasta reteta aici....zilele trecute prietenul  meu  a intrat  el la bucatarie;)),,,a vrut sa ma suprinda..si  a reusit....
  
dupa ce a asezat  totul  in  farfurie  imi  zice stii  amore asta e reteta de pus pe bucataras  si  am luat  telefonul;)),, si  gata poza.... pacat  ca nu  am  facut si  in  momentul  ce o  pregatea...vreau  sa va spun  ca e foarte buna...desi  nu  le prea am  cu  varza
Se taie varza(fasii) si se freaca cu sare...se lasa cam 10 minute ca sa se inmoaie.
Punem carnea taiata sa se prajeasca pe toate partile, iar apoi adaugam ceapa taiata marunt, apoi adaugam varza,
In timp ce varza scade si se caleste adaugam sare,piper si cele doua capacele de otet,care nici nu se va simti in mancare.
Gustati cand credeti ca e bine facuta adaugati un pic de suc de rosii, impreuna cu patrunjel si se mai lasa inca 5 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda si castraveti murati
Pofta Buna!