Vinete crocante cu cascaval

de adnia in Mancaruri de legume, 13 Ian 2013 | 3362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • sare, piper, dupa gust
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • putina faina
  • pesmet
  • cascaval ras
  • cateva felii de sunca pt decor (optional)
  • ulei pt. prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete crocante cu cascaval:

 

Dupa ce am pregatit toate ingredientele, m-am apucat de treaba: am spalat si feliat vanata (feliutele le-am taiat cam de grosimea unui deget), le-am sarat pe ambele parti si le-am lasat pe o tava tapetata cu servetele ca sa absoarba apa lasata de vinete (aprox 15 min). Apoi le-am tapetat cu un alt sevetel, pt a le usca, le-am tavalit prin putina faina, apoi prin aluat de pane (ouale batute cu laptele, sare, piper si faina), iar in final prin pesmet.

Dupa aceea le-am prajit in ulei incins pana au devenit aurii. Dupa ce le-am scos tin tigaie, le-am asezat din nou pe o tava tapetata cu un servetel, pt a absorbi uleiul in exces pe feliile de vanata, si le-am presarat repede cu cascaval ras, ca sa se topeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete crocante cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mozzarella, la cuptor