Vinete crocante cu cascaval

de adnia in Mancaruri de legume, 13 Ian 2013 | 3413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • sare, piper, dupa gust
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • putina faina
  • pesmet
  • cascaval ras
  • cateva felii de sunca pt decor (optional)
  • ulei pt. prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete crocante cu cascaval:

 

Dupa ce am pregatit toate ingredientele, m-am apucat de treaba: am spalat si feliat vanata (feliutele le-am taiat cam de grosimea unui deget), le-am sarat pe ambele parti si le-am lasat pe o tava tapetata cu servetele ca sa absoarba apa lasata de vinete (aprox 15 min). Apoi le-am tapetat cu un alt sevetel, pt a le usca, le-am tavalit prin putina faina, apoi prin aluat de pane (ouale batute cu laptele, sare, piper si faina), iar in final prin pesmet.

Dupa aceea le-am prajit in ulei incins pana au devenit aurii. Dupa ce le-am scos tin tigaie, le-am asezat din nou pe o tava tapetata cu un servetel, pt a absorbi uleiul in exces pe feliile de vanata, si le-am presarat repede cu cascaval ras, ca sa se topeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete crocante cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu dovlecei