Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4415 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Vanata se spala, se sterge si se taie in jumatate pe lung.

Se cresteaza fiecare jumatate in diagonala fara a taia si coaja si rezulta niste romburi.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Se stropesc jumatatile de vanata cu ulei de masline din abundenta.

Se introduc feliutele de usturoi in fiecara crestatura din jumatatile de vanata.

Restul de ulei se pune in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Se pun jumatatile de vinete in vas si se presara cu sare si piper.

Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 2 ore.

Dupa se introduce in cuptor 20 de minute pana se rumenesc bine.

Se mananca calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]