Vinete Limba soacrei

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 15572 vizualizari

 

nu am cuvinte sant fantastic de bune,mananci si nu te mai saturi de ele

 

INGREDIENTE

  • vinete 5-6
  • pasta de tomate 1 borcan
  • usturoi 3-4 dinti
  • otet
  • sare
  • ulei
  • ardei rosu 1 bucata
  • ceapa 1 buc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Limba soacrei:

Vinetele se curata de coaja si se taie pe lungime in 4-6 dapinde cat de mari sant vinetele,apoi se sareaza putin dupa care se prajsesc  in ulei sa intorc de cate-va ori de pe o parte pe alta nu mult tare sa nu se arda

Se caleste in putin ulei  ceapa, ardei  tocat sau taiat pestisori,pasta de tomate ,usturoiul pisat ,sare si putin apa (se calesc putin sa se inmoaie bine ardeiul)apoi se ia de pe foc si se pune pun cati-va stropi de otet(3-4 picaturi)cat sai schimbe putin gustul,asta daca va place mai acrisor putin

Vinetele prajite se scot cu o spatula din ulei si se trec printr-o compozitie facuta din  putin otet cu apa si cu sare,numai cat le treceti prin acesta solutie o data apoi se pun pe un platou si se pune sosul de ardei si tomate pe ele

Se servesc ca si garnitura sau ca si muratura

SANT GROZAV DE BUNE INCERCATILE CU INCREDERE

TIPS-URI

1

Prima data cand am mancat am intrebat ce sant? am vazut ca vinete dar..........si mi sa spun LIMBA SOACREI.................la care am ras si am zis DE CE? la care mi sa raspuns pentru ca limba soacrei e lunga si acra(amara) asta asa ca o gluma

2

"si moi vom fi soacre,hai sa nu fim rele ca nu sant chiar asa rele toate  soacrele"

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mariac 1

27.03.2010, 01:19

interesant,sant soacra dar nu sant acra,am glumit,bune cred

nadina73 1

27.03.2010, 11:54

multumesc fetelor mult,incercatile cu incredere sant grozave

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 08:00

aici ai avut dreptate,imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluți, de post