Vinete pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,se taie felii de cca 1 cm grosime

Se sareaza putin si se lasa 10 minute

Se bat ouale bine cu sare si piper

Se trec feliile de vinete prin ou,faina si se prajesc in uleiul incalzit

Se scot pe un prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete